Welkom

Hello! My name is Jasmina and I am the owner of the webshop Penpal Junkie ( www.pp-junkie.com ). I love everything thats cute, especially cupcakes!

Happy new Year * goede voornemens*


Allereerst een gelukkig 2012  iedereen!  Ik hoop dat jullie allemaal een geweldige jaarwisseling hebben gehad J Zoals jullie zien, blog ik weer in het Nederlands. Dit is een bewuste reden. Ik merkte het afgelopen jaar, dat mijn blog vooral werd gelezen door de Nederlanders onder ons…en aangezien mijn Engels ook niet zo denderend is…denk ik dat het makkelijker is als ik in ieder geval voorlopig in het Nederlands blog. Tenzij jullie natuurlijk graag willen dat ik verder ga in het Engels, dan hoor ik het graag.


2011 was voor mij een jaar waarin er veel gebeurd is, zowel positieve als negatieve punten. De domper van 2011 was voor mij echt dat er longkanker bij papa geconstateerd werd. Veel ziekenhuis bezoekjes volgden. Zo zaten wij ook met kerst en oud en nieuw in het ziekenhuis L  Ook jullie hebben daar last van gehad, er werden minder bestellingen verstuurd,  kwamen geen blogs online…niet omdat ik het niet wilde.. maar eerder omdat ik er echt niet aan toe kwam. Mijn ouders wonen niet in de buurt, dus continu was het heen en weer vliegen. Maar mijn familie is belangrijk, en zij komen dus ook echt op nummer 1.  Maar ondanks dat 2012 niet helemaal lekker begon, gaat 2012 rocken! Ik beloof jullie dat ik ook in 2012 de wereld afzoek naar de leukste cadeautjes voor bijzondere mensen J


Elk jaar begin in met goede voornemens… maar dit jaar niet…want heb het hele jaar door al goede voornemens verzameld haha…dus waarom beginnen op 1 januari? Elk jaar staat er op mijn  lijstje: afvallen, sparen, stoppen met nagelbijten enz. ..dit jaar niet…
Wat ik wel wil in 2012:
·         Meer tijd besteden aan de mensen van wie ik hou…ipv de haters die achter mijn rug om praten
·         Meer genieten…minder piekeren
·         Meer tijd besteden aan de shop
·         Op zoek gaan naar een nieuwe blogger
·         Nee durven zeggen
·         Mijn grenzen beter leren aangeven
·         Wat beter voor mijzelf zorgen
·         Meer leuke dingen met mijn ouders gaan doen
·         Geen dingen meer doen waar ik zelf niet voor 100 % achter sta
·         Meer winacties online
Wat zijn jou goede voornemens?1 reacties:

Laura zei

Gelukkig nieuwjaar!
Ik vind je webshop echt heel erg leuk, misschien dat ik binnenkort even een paar leuke cupcake lipglossjes bestel om te testen voor m'n blog etc.!

Liefs,
Laura
(www.lauraliciousss.blogspot.com)

Een reactie posten

Webshop