Welkom

Hello! My name is Jasmina and I am the owner of the webshop Penpal Junkie ( www.pp-junkie.com ). I love everything thats cute, especially cupcakes!

Cupcake boekjes bij de Xenos

Ik ben echt een grote fan van cupcakes. Ik zocht net een boek voor school wat ik moet lezen, kom ik dit boekje  in de boekenkast tegen!

Een boekje met allemaal recepten voor super leuke cupcakes! De meeste zijn echt zo cute! Ik heb helaas nu niet echt de tijd om ze te maken, maar binnenkort vast wel! Sowieso in de vakantie. Als ik ze heb gemaakt (en ze zijn een beetje gelukt) dan maak ik wel wat foto’s en dan schrijf ik er wel een stukje over!


Je kan het boekje voor 4,99 bij de Xenos kopen. Echt, voor elke gelegenheid staat er wel een leuk recept in. Bijvoorbeeld voor moederdag, valentijnsdag, voor je super sweet sixteen, koninginnedag, ga zo maar door. Ook de bereiding wordt heel goed aangegeven.

Zelf maak ik het beslag altijd gewoon van zo’n kant en klaar pak, waar je alleen maar water bij hoeft toe te voegen. Dat is lekker makkelijk en veel sneller klaar. Meestal ook lekkerder (:
Bak jij ook wel eens cupcakes?


1 reacties:

IlonaH zei

Ja hoor, het pak mix staat al op de aanrecht! Sinterklaas bracht een cupcake-maker, echt ideaal. Kleine cupcakejes voor de kinderen, makkelijk mee te nemen, leuke traktatie. Wat je maar wilt. Vrijdag neemt de jongste afscheid op school, en hij wilde cupcakejes trakteren. Dus die ga ik zo maken, en dan mag hij versieren morgen.

Een reactie posten

Webshop