Welkom

Hello! My name is Jasmina and I am the owner of the webshop Penpal Junkie ( www.pp-junkie.com ). I love everything thats cute, especially cupcakes!

*Review* Lush, Honey I washed the kids.

Lush. Een onwijs lekker merk met allerlei heerlijke zeepjes, bathbombs, lipbutters en meer. Ik was in de Lush en ik word daar zo blij van! Een vrolijke winkel met een onwijs lekkere geur van allerlei zoete en sweet soapies. Hmmm! Je word er helemaal blij van! Ik heb al 3 zeepjes van Lush en ik ben daar onwijs blij mee. Tijd om er nog een te kopen! Ik kocht Honey I washed the kids.
--------------------------------------------------------------------- LEES VERDER.

Honey I washed the kids is het meest verkochte zeepje bij de Lush. En ik snap wel waarom! Dit zegt Lush over Honey I washed the kids.

Als je hier een keer aan gesnuffeld hebt ben je verkocht. Het is moeilijk te beschrijven waar Honey I Washed The Kids precies naar ruikt, maar een soort van honingtoffee, caramel... In ieder geval loopt het water je in de mond. Het is natuurlijk ook niet voor niets onze best verkopende zeep. Weet je wat je doet? Koop even een stukje, en oordeel zelf!

Dat klinkt veel belovend!
Dus ik liep naar het enorme stuk zeep en rook eraan. Ennn oh hemel! Wat een onwijs lekkere, zoete karamel lucht! Ik besloot 100 gram mee te nemen.
Voor 100 gram zeep betaal je 5.56
Ik vind dit zelf helemaal niet duur want je doet best lang met een stukje van 100 gram. Het zeepje word in de winkel voor je afgesneden en gewogen, verpakt in het bekende lush papiertje, zodat je zeepje goed beschermd blijft. Super!Daar is die dan! Honey I washed the kids.
Het ziet er super sweet uit! De naam past precies bij het zeepje want de zeep is de kleur van karamel en honing. Bovenop zit er een stukje wat lijkt op een bijenkorf dingetje. Haha! Maar het zeepje ziet er dus super uit en ruikt onwijs lekker!

Honey I washed the kids is een super, super lekkere zeep!
Voor meiden die van zoet houden is dit gewoon perfect! Een mengelmoesje van karamel, honing, suiker. Alles wat zoet is ruik je hier in.
Tijdens het douchen schuimt dit zeepje enorm! Je ziet het op mijn hand al. De geur die vrijkomt is echt heerlijk! Je word helemaal blij van deze karamel sensatie:DIk ben echt heel erg blij met mijn keus voor Honey I washed the kids. Een onwijs zoet en lekker zeepje! Dit zorgt er wel voor dat je de dag fris en zoet kan beginnen!

Voor 100 gram betaal je 5.56
Voor 200 gram betaal je 10,90
Voor 500 gram betaal je 27,25

Zit jij iets krapper bij kas, en wil je toch een heerlijk zeepje? dan bied Penpal junkie een goed alternatief.  Dit zeepje lijkt een klein beetje op die van lush, en kost 3,99 voor ongeveer 130 gram.  Je kan het zeepje kopen op www.pp-junkie.comGa jij 1 van deze zeepjes kopen??

Liefsxxx

1 reacties:

Florence zei

Oeehhh... Ziet er lekker uit!!!
Liefs, Florence

Een reactie posten

Webshop