Welkom

Hello! My name is Jasmina and I am the owner of the webshop Penpal Junkie ( www.pp-junkie.com ). I love everything thats cute, especially cupcakes!

Ladiesnight Exloo * Give away *

 
 
31 oktober is het zo ver…de grote Ladiesnight in Exloo en Penpal Junkie is ook van de partij.. Lekker een avondje uit met je vriendinnen en tutten maar.  Er worden workshops gegeven en er zijn allerlei beursaanbiedingen. Tevens wordt er op deze Ladies Night een reis verloot onder de bezoekers, hoe leuk is dat?? We willen er toch allemaal wel tussen uit met dit snertweer?  Het  entreekaartje is ook gelijk je lot. Je dingt dus automatisch mee naar deze geweldige prijs. Je mag kiezen uit steden als Parijs, Milaan, Porto, Londen, Stockholm of Barcelona. Gaaf he?!  Trommel dus al je vriendinnen op en kom naar het Hippisch centrum in Exloo(Valtherweg 27A, Exloo). Het begint om 19 uur en is rond 23 uur weer afgelopen.  De entree is €5,- en je kan gratis parkeren.Kom jij gezellig meeten?  We staan in de eerste rij vanaf het horeca plein,   ongeveer de 6e stand vanaf rechts.
 
Ik geef een aantal setjes kaarten weg, is dat niet super leuk?
Je moet er 3 dingen voor doen
1.   De Facebook pagina liken www.facebook.com/penpaljunkie
2.   Je adresgegevens mailen naar info at pp-junkie.com
3.   Alleen meedoen als je ook daadwerkelijk van plan bent om te komen, want het zou natuurlijk zonde zijn als ze in de prullenbak belanden, aangezien ik er ook gewoon voor betaald heb J
Voor meer info, kijk op www.ladiesnightexloo.nl
 
 

0 reacties:

Een reactie posten

Webshop