Welkom

Hello! My name is Jasmina and I am the owner of the webshop Penpal Junkie ( www.pp-junkie.com ). I love everything thats cute, especially cupcakes!

Ladiesnight Exloo *verslagje*

 Gister stond ik op de grote ladiesnight in Exloo. Omdat er vorig jaar 4000 dames waren had ik er heel veel van verwacht. Ik had dus zo mega veel spullen ingekocht dat alles nooit in de auto paste. Gelukkig is mijn moeder een ster in proppen en hebben we toch alles meegekregen. Ik droomde er van dat de hele kraam zo leeg zou zijn, want 4000 dames… Die zouden mijn spulletjes toch wel super leuk vinden? En met sinterklaas en kerst voor de deur, kon je lekker koopjes scoren. Mijn verwachtingen waren dus heel hoog.
 In de ochtend begonnen mijn moeder en ik al met het opbouwen van de kraam. We waren meer als 2 uur bezig omdat we zoveel meegesleept hadden. Ook werd de kraam 1000 x veranderd omdat het niet naar wens was. Toen we rond 18 uur Exloo weer binnen reden, zagen we de matrixborden al langs de weg ..super! Maar toen we weer aankwamen bij de kraam, stond onze kraam in het donker L er waren wel kleine lampjes, maar die gaven erg weinig licht. Mam dus weer naar huis om verlichting te halen, gelukkig had mijn vader zo’n bouwlamp in de schuur liggen en hadden we rond 19.30 uur weer licht. Rond 19.00 uur kwamen de eerste vrouwen al binnen.
Ik stond vlakbij de ingang, dus de meeste vrouwen konden niet om mijn roze kraam heen haha. Ik kreeg super veel complimentjes dat ik zo een prachtige  kraam had en er werd veel gevraagd om visitekaartjes. Super dus. Een kaartje voor de ladiesnight kostte 5 euro, ik had er 50 ingekocht om deze te verdelen aan vrienden, familie, klanten en volgers op facebook en twitter. Helaas heb ik maar een stuk of 8 mensen gezien.. wat de anderen met de kaartjes hebben gedaan weet ik niet…en vond dat ook best zonde. Mocht ik weer een keer op de ladiesnight staan, ga ik dus geen gratis kaartjes meer uitdelen want het was best een teleurstelling. We stonden vlakbij een stroopwafelkraam en damn wat rook dat lekker zeg…. Ik ben op dieet dus het was echt een beproeving, maar ik heb hem doorstaan haha.
 
Wat ik wel erg jammer vond is dat veel standhouders hun kraam om 22.30 uur al leeg hadden, terwijl de ladiesnight om 23 uur was afgelopen. Ik begrijp dat je moe bent na zo een avond, maar vind dat echt niet kunnen. De ladiesnight was om 23 uur afgelopen maar de helft was al om 22.45 weg.
Wat ik wel grappig vond is dat het een ladiesnight was, maar er wel mannen rondliepen haha. En nee, ze hadden geen jurkje aan of lippenstift op.LOL.
Ik heb nog gezellig zitten verven bij de kinderopvang, een kraam naast mij.  Ik had t idee dat ik weer op kleuterschool zat, maar goh wat heb ik mij vermaakt hihi.
 
Ik had allemaal nieuwe leuke dingetjes meegenomen, alles wat je op de foto’s ziet komt binnenkort in de webshop. Ben momenteel bezig met de site een nieuwe look te geven, en zodra het klaar is kunnen jullie alles online bestellen.
Al met al heb ik een super leuke avond gehad. Redelijk verkocht. Omdat de kraam erg prijzig was EN ik 50 toegangskaarten had ingekocht, heb ik er niet heel erg veel van over gehouden. Dat vond ik wel jammer. Ik zit nu wel te twijfelen of ik de komende tijd nog meer fairs/markten etc. ga doen. Er gaat toch heel erg veel tijd in zitten. Misschien dat ik me maar meer ga focussen op de webshop i.p.v. de markten. Hoewel… ik vind het face 2 face contact wel heel erg leuk.. Ik ga er nog maar een nachtje over slapen…
A.s zaterdag sta ik in ieder geval nog op de crea en hobby beurs in Zierikzee, ben benieuwd wat dat oplevert want het is me een beste reis. Ik neem alleen hobby spulletjes mee, dus geen beautystuff. Wie zie ik zaterdag?
 

4 reacties:

Anoniem zei

Hallo Jasmina,
Ik heb je ook gezien!!! Dus gebruik gemaakt van de kaarten die ik van je had "gewonnen" .
Dikke kus,
alisa

Lotte H zei

Ja ik kom zaterdag waarschijnlijk, heel waarschijnlijk. Lijkt me leuk om je spulletjes te komen zien namelijk haha :)
Wat ben je van plan om allemaal mee te nemen? Ook lucky paper stars papier?

Anoniem zei

Gelukkig heb je het wel gezellig gehad! En nee, ik vond het ook niet kunnen dat de standhouders al voor 22.30 uur gingen opruimen! Maar ik kon er op dat moment ook niks van zeggen, had wel verwacht dat er binnen wat beter op gelet werd. :( Maar helaas, leer voor de volgende keer.
Zierikzee is me helaas te ver, als het wat dichterbij was, was ik misschien nog wel geweest. :) Veel succes in elk geval!
xxx
Mariska

Jasmina zei

Hoi Lotte, als jij wilt dat ik luckystars papier mee neem doe ik dat! Verder neem ik masking tape, decotape,stickers etc mee. Mocht je nog meer speciale wensen hebben...let me know.

Mariska, daar kun jij niks aan doen toch?? Mss in de voorwaarden vermelden voor volgend jaar? Wie weet sta ik wel weer een keer in de buurt :)

Een reactie posten

Webshop