Welkom

Hello! My name is Jasmina and I am the owner of the webshop Penpal Junkie ( www.pp-junkie.com ). I love everything thats cute, especially cupcakes!

Penpal Junkie Party Drachten *verslagje*

Zondag had ik een party in Drachten. Met een auto tjokvol reed ik er naartoe. Uiteindelijk veel te veel mee genomen, waardoor de helft onder de tafel verdween vanwege ruimte gebrek. Rond 14.30 uur kwamen de eerste dames binnen en ik was nog lang niet klaar met uitpakken en uitstallen. De stress zat hem er dus ook al aardig in. Uiteindelijk besloot ik maar om niet alles uit te pakken, alleen datgene waar ruimte voor was. Ik legde nog snel wat dingen op het dressoir neer, en zelfs op tafel lagen letterpads. Achteraf gezien had ik de beauty dingetjes beter thuis kunnen laten en wat meer snailmail en postcrossing dingetjes mee moeten nemen, want daar leken de dames voor te komen.
 We hadden kaartjes meegenomen, om deze te laten ondertekenen zoals dat ook altijd op postcrossing meetings gebeurd. Tot midden in de nacht was ik dan ook bezig met officials aanvragen haha. . Ook hebben we nog even luckystars gevouwen… of tenminste een paar een poging tot luckystars vouwen haha… Ik heb een super gezellige middag gehad, mede dankzij Mariska die een super gastvrouw was .
 
 Door de zenuwen was ik de prijsverloting helemaal vergeten. Pas toen ik ging inpakken en het cadeau in mijn krat zag liggen, realiseerde ik mij dat ik niet eens lootjes had uitgedeeld. Wat voelde ik mij achteraf stom zeg… Nou jah...volgende keer beter :)
 
Wil jij ook een gezellige Penpal Junkie Party bij jou thuis? Dat kan! Ik cross heel Nederland door met mijn autootje, dus mail me gerust wat de mogelijkheden zijn.

 

4 reacties:

Mariska zei

Het was een hele leuke, gezellige middag en voor de mensen die twijfelen of ze een party thuis willen, zou ik zeggen: doen, want het is heel leuk.

Anoniem zei

cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

hoi, kan ik via jou aan dat schattige a5 blok met die 2 aapjes komen??hij staat al heel lang op de site als niet leverbaar, maar komt hij nog wel binnen dan??anders lijkt het me handiger als ie verwijderd word.ik zou hem erg graag willen kopen namelijk!

Cheyenne zei

Hoi! Gister heb ik voor het eerst bij pp-junkie besteld, alleen jammer dat er zo veel was uitverkocht, ik zou ook heel graag meer Qmie zien echt onwijs schattig! En zou je aan sushi producten kunnen komen? Stickers, note books, plushe noem maar op!

Een reactie posten

Webshop