Welkom

Hello! My name is Jasmina and I am the owner of the webshop Penpal Junkie ( www.pp-junkie.com ). I love everything thats cute, especially cupcakes!

* Leuke webshop* PS kijk dit

Toen ik lekker aan het rond snuffelen was op het World Wide Web kwam een hele leuke website tegen, PS. kijk dit!


PS. kijk dit! probeert bij alles wat je online tegen komt en aanspreekt een leuk artikel te creëren zodat het extra onder de aandacht komt. De onderwerpen waar ze over schrijven zijn heel breed: Het kan werkelijk alles zijn! De meest voorkomende artikelen zijn webwinkel, gadget, blog, nieuwsberichten, mode, recepten, hotels, uitgaan en reizen. Toch komen er ook wel eens andere onderwerpen voorbij.
Ook de doelgroep proberen ze zo breed mogelijk te maken. Voor zowel mannen als vrouwen, je baby, je tiener of je oma, vind je wel een artikel over een onderwerp wat bij jou past. Ik hou daar van. Ze richten zich niet alleen op één doelgroep maar voor elk wat wils. Daardoor krijg je meer en verschillende bezoekers op de website.
Als je op de site terecht komt krijg je al een glimlach op je gezicht van de lay out, uitstraling en de manier waarop ze schrijven. Ze brengen je niet alleen feiten maar ook hun mening en daardoor ga je er over na denken en op een andere manier kijken.
Vooral na het lezen van dit artikel:
Lees hier meer

PS, kijk dit! beidt nog veel meer leuke dingen. Ze hebben o.a. win acties. Echt super leuk want ik hou van win acties
Neem gauw een kijkje op
www.pskijkdit.nl en laat me weten wat je er van vindt. Ze zijn te vinden op Twitter, Hyves, Facebook en YouTube.

0 reacties:

Een reactie posten

Webshop