Welkom

Hello! My name is Jasmina and I am the owner of the webshop Penpal Junkie ( www.pp-junkie.com ). I love everything thats cute, especially cupcakes!

Torta Deliziosa *online cupcakes& cakepops bestellen* met leuke actie*


Vanaf vandaag zijn we weer een taartenwinkel rijker : Torta Deliziosa, Jeej. Zoals jullie weten ben ik gek op alles wat lekker en zoet is; taarten, cupcakes, cakepops noem maar op. En daarom wil ik jullie graag wat vertellen over Torta Deliziosa.


I luvvvvvv Hello Kitty So I luvvvv this pie

De mix van bakken, koken en knutselen is altijd een hobby en passie geweest van Daphne. Toen haar eigen dochtertje 3 werd en op de peuterspeelzaal voor t eerst mocht uitdelen vond ze een standaard cupcakeje en die standaard slagroomtaart voor haar verjaardag toch wel erg saai. Ze kroop  achter haar laptop en ging op zoek naar hoe t allemaal leuker en lekkerder kon. Sinds dien is ze besmet met het TAARTVIRUS. De eerste cursussen en workshops werden geboekt. Sinds 2010 bakt ze  ook in opdracht. De opdrachten gingen zo goed dat Torta Deliziosa sinds vandaag een echt bedrijf is, met kvk inschrijving.

Torta Deliziosa is gevestigd in het Westland, maar verzend cupcakes, whoopie pies, macarons en cakepops door heel Nederland. Je hoeft dus niet naar buiten, besteld lekker vanuit je warme crib, en de postbode komt je pakketje cupcakes, cakepops  of anders lekkers bij je thuis brengen.  Het is op dit moment helaas niet mogelijk om ook een taart thuis te laten bezorgen.Dus surf naar de site, bestel en je hebt het binnen 2 dagen in huis.Deze taart is trouwens echt mijn favoriet! Ik had nog nooit zo'n taart gezien.
Echt super leuk op een babyshower of kraamfeest. Een keer iets anders als beschuit met muisjes.

Natuurlijk hebben we ons best gedaan om een leuke actie voor je los te krijgen, en dat is gelukt. De hele maand maart 24 cakepops voor 25 euro bestellen, incl verzendkosten (7,50) Cakepops...don't lick...bite!!! Dus trommel je vriendinnen op, plan een girls night out...en ga aan de cakepops.

Laat je me weten of je iets besteld hebt en hoe het smaakte?

0 reacties:

Een reactie posten

Webshop