Welkom

Hello! My name is Jasmina and I am the owner of the webshop Penpal Junkie ( www.pp-junkie.com ). I love everything thats cute, especially cupcakes!

Hey Yasmin! ons eigen stationarymerk

 
Na maanden stressen, en een woonkamer vol dozen is het dan eindelijk zo ver. Vol trots presenteer ik jullie Penpal Junkie’s eigen stationary merk: Hey Yasmin!
 
 
Ben je toe aan een nieuwe, vrolijke lijn met alles om leuke post te versturen? Dan zit je helemaal goed met Hey Yasmin !, het nieuwe merk van Penpal Junkie. Via www.hey-yasmin.com vind je alles om je stash aan te vullen met vrolijke kantoorartikelen. Natuurlijk in de creatieve stijl van Penpal Junkie zoals je die gewend bent! De lijn van Hey Yasmin ! bestaat uit briefpapier, ansichtkaarten, stickers en notitieblokken. Het design van de producten is speciaal ontworpen door Mikka Art(www.mikka-art.nl).
Om met jullie te vieren dat Hey Yasmin online staat, krijg je de hele week 10 % korting op alle items uit de shop, als je de code HY2012 gebruikt. Ook hebben we een leuke verrassing voor de snelle beslissers. De eerste 15 bestellers krijgen gratis een pakje met 5 ansichtkaarten van Hey Yasmin! (minimale order €5,- ). Wacht dus niet te lang en verras je vrienden, familie of grote liefde met een lieve brief of ansichtkaartje. Dat is even weer wat anders dan een kaartje via de digitale snelweg.
 
Wat vinden jullie er van??? Alle credits gaan naar Mariska van Mikka art...want die heeft er uren tijd ingestoken om de producten zo mooi te maken als ze nu zijn...Ik ben in ieder geval verliefd :P
 
 
 
 

0 reacties:

Een reactie posten

Webshop