Welkom

Hello! My name is Jasmina and I am the owner of the webshop Penpal Junkie ( www.pp-junkie.com ). I love everything thats cute, especially cupcakes!

Verslag Jaarmarkt Harlingen 1 september 2012

Een tijdje geleden plaatste ik een tweet dat ik op zoek was naar een leuke jaarmarkt of braderie en dat de locatie mij niet zoveel uitmaakte. Ik hou wel van reizen, en vind het ook wel leuk om andere plaatsen te zien. Zo kwam ik op de jaarmarkt in Harlingen te staan.
 
 
Vrijdag vertrokken we al rond 14.30 richting Harlingen, zodat we nog iets aan onze dag zouden hebben. Ondanks dat we de TomTom nergens konden vinden, begonnen we de reis met veel plezier.  Na 10 minuten begon de pech al. We moesten tanken, en i.p.v. dat het gas in de tank kwam, kwam het er weer uit. Dat werd dus maar de anwb bellen, die meteen dachten dat er brandweer en politie moest komen om de bezine pomp af te zetten ivm een lekke gastank. We mochten niet in de auto blijven en er mocht niet gerookt worden bij de auto in de buurt. Helemaal in de stress dus, en ik ben al zo een stresskipje. Na 1 uur en 15 minuten was de ANWB er dan eindelijk, en het bleek alleemaal maar een lekke vul slang te zijn.View! We moesten de gast tank helemaal leeg rijden en er mocht geen gas meer getankt worden, dus we vervolgden onze reis op benzine.
Eenmaal in Harlingen aangekomen, werden we vriendelijk ontvangen door Jantina, van de b&b Riethove . Mocht iemand ooit naar Harlingen gaan, dan is dit echt zeker een aanrader om te verblijven. Jan & Jantina zijn erg vriendelijk, en de b&b was super netjes.
 
 
Kermis in Harlingen
 
In de avond hebben we heerlijk gegeten bij Wallys en lagen we op tijd in ons bed. We hebben zo heerlijk geslapen, dat we ons verslapen hadden. Terwijl wij heerlijk lagen te slapen, hebben onze buren de hele nacht wakker gelegen door een oorverdovend gepiep. Omdat de politie dacht dat het bij ons vandaan kwam, hebben ze onze deur geforceerd en het hele huis doorzocht. Ook de explosievendienst was van de partij,en vond een loeiende brandmelder op ons dakkapel … 1 of andere idioot had die er op gegooid…pfff
’s Ochtends vroeg dus super gehaast en op weg naar de Jaarmarkt. Toen we aan kwamen konden we het met moeite vinden.  Al snel zagen we mannen van TG promotions met gele hesjes aan, die ons konden uitleggen welk kraamnummer wij hadden en waar deze kraam zich bevond. Buiten het centrum, op een rotlocatie L. 
 
 
We hoorden al veel mensen mopperen en klagen maar besloten er maar het beste van te maken. 
 
Mijn ouders kwamen nog langs met bami, yummie en we hebben er een gezellige dag van gemaakt. Heel veel flyers uitgedeeld maar weinig omzet gemaakt. Jammer genoeg L De jaarmarkt in Harlingen was voor ons de eerste keer, maar ook de laatste keer.
We hadden dan wel een slechte omzet, maar het weer hadden we zeker mee. Het zonnetje scheen heerlijk en we hebben toch een leuke dag gehad.
 
 
 
 
 
 
 
 

1 reacties:

Sil zei

Tjee, wat een verhaal! Zonde dat je zo'n slechte omzet had. Hopenlijk volgende keer beter!

Een reactie posten

Webshop