Welkom

Hello! My name is Jasmina and I am the owner of the webshop Penpal Junkie ( www.pp-junkie.com ). I love everything thats cute, especially cupcakes!

Ladiesnight Pathe Bioscoop

Het is alweer bijna een week geleden dat ik op de ladiesnight in Pathe stond, en realiseer me net pas dat ik er nog helemaal geen blogje over heb geschreven. Degene die mij op facebook liken, hebben de foto’s waarschijnlijk al gezien.
Vorige week was het dus zover, bepakt en bezakt reed ik naar Den Haag om daar een vriendinnetje op te pikken die me ging helpen. We kwamen als eerste aan bij Pathe, wat overigens juist goed was. Er waren te weinig tafels, en op deze manier waren wij gelukkig wel voorzien. Ik had een hoop leuke dingetjes meegenomen. Veel koopjes J Veel mensen bleven even stil staan bij die lucky paperstars om te kijken wat dat nou was. Ook hoorde ik veel ohhh ahhhh wat schattige bij de lipglossjes. Rond 19 uur druppelden de eerste mensen al binnen en rond 20.00 uur gingen ze naar de film en was de ladiesnight dus voor ons afgelopen. De film die er gedraaid werd, was Bachelorette. Een film waar ik zelf ook nog wel naar toe zou willen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tijdens deze ladiesnight was er live muziek. De band 2 and half men trad op.
Na de ladiesnight hebben we heerlijk gegeten bij Warung Soemienie, een javaans eettentje. Ik had een heerlijke saoto en telo. Jummie Jummie. Al met al was het een super gezellige en geslaagde avond.

0 reacties:

Een reactie posten

Webshop